Gå til innhold

Den store reset knappen


Anbefalte innlegg

En demon kom frem og sa: "Se alle vi har mishandlet i verden, dersom noen intelektuelle skulle komme frem og si noe som får verdensfolket til å våkne opp for dette, da er vi nødt til å ha en reset knapp for å kvikt starte helt på nytt igjen"

og demonen gikk til arbeid for å skape en reset knapp som kunne brukes for å resette hele verden dersom en intelektuell mann skulle finne på å si noe som får hele verdensfolket til å våkne opp til hva demonen holdt på med.

Da skapte demonen en hel rekke med små forsvarsløse land og så skapte han tre store mektige land, og så gav han de tre store mektige atomvåpen som raskt kunne filtrere bort 99% av folkene i verden dersom behovet skulle være der.

Demonen ville ikke at alle landene skulle være store og sterke for det ville skapte totalt kaos og risikerte å utslette hele jordkloden dersom alle de hadde makt til det, så han begrenset makten til bare noen få store land.

Så sa demonen: "Se, der er en intellektuell mann som får verdensfolkene til å våkne opp for hva jeg driver med, nå må jeg raskt utslette verden ved hjelp av reset knappen" og demonen trykte på reset knappen og en atomkrig var straks på plass og utviklet seg.

Demonen så at tingene ordnet seg likevel og avbrøt atomkrigen, så sa demonen: "Vi behøver ikke reset knappen i dag, og avbrøt kommandoen"

Så fortsatte demonen å mishandle folkene i verden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Pisspreik. 

Det finnes ikke demoner. Det finnes mennesker . Engstelige mennesker . Så lenge verdensmaktene ikke skjønner at atomvåpen må destrueres så er verdens utslettelse noe vi må som en verdensanskulse. Men det er også en anskuelse at store vulkaner , megavulkaner kan utslette verden slik vi ser den nå akkurat som en meteoritt kan gjøre. 

Men trist nyhet er at Europa aldri klarer  å holde fred i 80- 100 år.  

Men å gå flotte hos den franske president se det kan de. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...