Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

sosiale medier og dating


Anbefalte innlegg

Hei.

Har truffet ei jente gjennom vennegjengen. Kort fortalt har vi hengt endel sammen med andre, og det har utviklet seg slik at vi nå har treftes 2 ganger bare oss to. Ting går veldig bra når vi henger i lag, sitter med følelsen av at det er gjensidig interesse. Hun er veldig flink til å vise initiativ, både med fysisk flørting, og prat om ting vi må gjøre sammen. Vi ler mye og har det kjekt. Har pratet om hva vi ser etter og hva vi drømmer om i fremtiden.  Kjemien er god og tiltrekningen er tilstede, oppfatter det slik at det er gjensidig fra begge parter.

Men, jeg er en kar som ikke er spesielt flink på facebook, instagram og snapchat. Og det er faktisk en utfordring og en vei til usikkerhet for min del. Så her trenger jeg litt tips.

Hun har lagt meg til både på facebook og instagram. og senest etter siste "date" sa hun at jeg måtte legge henne til på snapchat. Det jeg ikke skjønner er, om hun vil legge meg til på disse mediene, hvorfor er det vanskelig å få i gang en samtale og holde den gående mellom hver gang vi møtes? Hun svarer fort, ikke noe med det. Men slik jeg tolker det er det ikke stor interesse for å kicke i gang en samtale og snappe til hverandre frem og tilbake. mulig jeg feiltolker, da jeg er helt fjern på dette området. 

Noen tips til hva jeg skal tenke om dette? Er det bare å ta det med knusende ro, drite i det og fokusere på at vi faktisk møtes? Ser for meg at problemet blir litt større mot juleferien da hun reiser heim der hun kommer fra, og blir der 1 måneds tid. 

Jeg er nok fra den gamle sorten, som liker å ringe. Selv om jeg er i 20 årene, hehe.

tips mottas med takk :) 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratulerer med vellykket dating – heldigvis trenger ikke det du beskriver å være et problem i det hele tatt. Jeg er selv typen som liker å tekste, melde, snappe og sende bilder. Fruen er stikk motsatt – hun sender stort sett smilefjes og tomler opp – og foretrekker å ringes hvis det er noe hun vil snakke om.

Dette løser du fint ved å ta en prat (face-to-face) om egen bruk av sosiale medier, før dere tar juleferie hver for dere. Du kan ganske enkelt bare si at det er superkoselig at hun sender snapper, meldinger på Messenger eller tagger deg på Instagram, og at du setter stor pris på at hun oppdaterer deg på det som skjer på hennes side av landet, men at du er typen som foretrekker å ringes for å ta en prat og oppsummere dagen f.eks. (så kan dere griseprate litt i samme slengen :p). Dama tok denne praten med meg for mange år siden, og jeg sender ikke færre snapper eller meldinger av den grunn, men jeg legger heller ingenting "mer" i at hun ikke alltid svarer med noe annet enn smilefjes eller en tommel opp. Jeg liker å oppdatere henne med bilder og ting som skjer i løpet av dagen, og hun liker å prate mer om det når vi treffes hjemme etter jobb.

Ta det med knusende ro, fokuser på at dere har det fint når dere møtes og ta en liten prat om ditt forhold til sosiale medier så kommer dette til å gå kjempebra :)

Endret av seda
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...