Jump to content
Sign in to follow this  
Oly

CoD Warzone på flere PCer (mine PCer) med tlf nr kravet

Recommended Posts

Jeg har søkt litt rundt på nettet uten å finne noe bra svar her, men jeg kan starte med å si at jeg har 4 gaming PCer i leiligheten min. Dette blir på en måte "syklubben" til meg og kompisene mine når de er innom, da vi spiller spill i allslags sjangre. Jeg har Battle Net på alle PCene, så her om dagen da vi var 4 mann her tenkte vi å prøve ut Warzone, det er tross alt gratis og alt. Dette ble det kjapt ikke noe av, ettersom det nå kreves at en registrerer telefonnr for å lage en account, som nok er et effektivt ledd for å bli kvitt cheatere på free2play spill som Warzone er.

Jeg har kun et telefonnr, så vi lot dette ligge dødt og heller spilte noe annet i stedet. Mitt spørsmål er da om en slipper å registrere telefonnr på Warzone om en kjøper CoD Modern Warfare på Battle Net? Hvis dette er tilfellet, så kan jeg bare kjøpe dette spillet en gang det er på tilbud til mine Battle Net accounts for å spille Warzone.

Går ikke dette, så klarer jeg meg meget fint uten dette spillet (blir litt styr om alle må registrere Battle Net accounts med sine tlf nr hvis vi skal spille dette sammen hos meg).

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...