Gå til innhold

Windows 10: Mapper vises fra "feil" harddisk


Anbefalte innlegg

Jeg har reparert en stasjonær PC ved å skifte defekt spindel-harddisk. PC har i tillegg en SSD harddisk der operativsystemet er lagret. Etterpå ble Windows 10 installert.

Ved å velge på skrivebordet "Denne PCen" kommer vinduet med oversikten over Mapper + Enheter og Stasjoner + Nettverksplasseringer opp.

Men i gruppen "Mapper" er alle mappene med standardnavnene "Bilder", "Dokumenter", "Nedlastninger" etc tilhørende mappestrukturen på "C" SSD disken, og dessverre ikke den nye "E" spindledisken (som all lagring av egne filer jeg ønsker skal ligge på). Spindledisken har tilsvarende Bilde- og Dokumentmapper i seg, men her er navnestrengen f.eks på Bildemappen slik:  Denne PCen -> Toshiba (E:) -> Hjemme -> Bilder

(Her er "Hjemme" navnet jeg har satt på PCen, og Toshiba er produsentnavnet på den nye spindleharddisken). 

Spørsmålet er; hvordan får jeg ombyttet mappene tilhørende SSD-disken byttet ut med mappene til spindle-disken? Jeg ønsker lett tilgang til de forskjellige lagringsmappene, uten å måtte klikke meg gjennom trinnene i strengen som beskrevet over. Jeg er overbevist at det er et innstillingsvalg her for å få det korrekt, og ikke skal copy-paste filer/mapper.

Forøvrig: Standard lagringsvalg er valgt til å være spindledisk og ikke SSD-disk (dette klarte Windows 10 installasjonen heldigvis å sette riktig selv).

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...