Gå til innhold

(Løst) Erfaringer med Asrock Polychrome Sync RGB?


Anbefalte innlegg

Jeg driver å bygger en stasjonær PC for en bekjent av meg, og han insisterer på RGB...

Hovedkortet er et Asrock TaiChi Z390, det er blitt kjøpt noen individuelt programmerbare RGB-striper med Polychrome-støtte koblet på en splitter, og jeg har lagt inn "Polychrome RGB ver:1.0.60" som listet opp på produktstøttesiden.

https://www.proshop.no/Kabinett-tilbehoer/DUTZO-RGB-Strip-30cm/2861533
https://www.proshop.no/Kabinett-tilbehoer/DUTZO-Adressable-RGB-Splitter-Cable-1-to-3/2861536

Planen var å få til noe som vist her:

RGB-stripene lyser som de skal (LED-stripene skal lyse likt), og blir funnet uten problemer av Polychrome sync, men INGEN av funksjonene vist i videoen er listet i programmet mitt. Og RGB-stripene synes ikke å være individuelt programmerbare (ønsket å få til "Water" som vist i videoen).

Er det noen måte jeg kan feilsøke dette på? Vil det fungere å installere Polychrome sync versjon 2, selv det ikke står listet noen offisiell støtte for mitt hovedkort?

 

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, da har jeg prøvd Polychrome sync versjon 2 - ikke akkurat den suksessen jeg hadde håpet på. Prøvde å installere v2 på et hovedkort som tydeligvis kun støtter v1 (og fikk installert uten problemer), men programmet ville ikke starte. Fulgte flere metoder jeg fant på nettet for å flashe / oppdatere...hva enn det var som trengtes å oppdateres og flere andre løsningsforslag uten at det hjalp.

Programmet bare kræsjet når jeg prøvde å starte det, og spyttet ut flere feilmeldinger enn Norton AV 2004 mens LED-stripene lyste statisk "R-G-B" og alle LEDs på de 4 Corsair RGB Pro RAM-brikkene som står i maskinen var plutselig mørke.

Trodde jeg skulle klare bedre enn kommentarene som "løgn!", "umulig" og "går ikke an" skrevet om videoen over, men Asrock Polychrome sync virkelig er noe skrap.

Avinstallerte alt og fikk heldigvis RGB-lyset i Corsair RAM-en tilbake etter en restart. Har også fått tilbake statisk rød "Breathing"-effekt på RGB-stripene, som synes å være det beste som er mulig med Polychrome sync v1.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...