Gå til innhold

Amazon stanser bygging etter lynsje-trusler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Melonskall skrev (1 time siden):

Hva annet skal de gjøre? De har brukt belønninger til slike formål i lang tid i USA og det er selvfølgelig krav bak belønningen. Man kan ikke bare melde svigermor og satse på dobbel jackpot med fengsel for henne og penger i lomma.

Jeg tenkte mere på at "vi sliter med lovløshet, la oss prøve å løse det selv med mere lovløshet" - i normale sammenhenger ville dette vært overlatt til politiet.

Lenke til kommentar
Storebj0rn skrev (7 minutter siden):

Jeg tenkte mere på at "vi sliter med lovløshet, la oss prøve å løse det selv med mere lovløshet" - i normale sammenhenger ville dette vært overlatt til politiet.

"Amazon bruker pausen til å iverksette økte sikkerhetstiltak på byggeplassen, mens håndverkere for noen dager er blitt erstattet av etterforskere fra FBI og det lokale politiet, som prøver å finne ut hvem som har hengt opp de truende tauene.

Amazon og entreprenørene som har byggeoppdraget, har dessuten gått sammen om å utlove en belønning på 100.000 dollar for den som gir opplysninger som fører til at saken blir oppklart."

Som er akkurat det de gjør, men for å hjelpe politiet så har de utlovet en dusør for å friste "tystere". Dette er helt vanlig praksis i USA og politiet gjør det selv relativt ofte.

Edit; Du kan selv sjekke sidene til FBI, top 10 ettersøkt har en minimum dusør på 100.000 dollar. Nå er de en aning verre enn folk som lager galger, men det er derfor Amazon slenger ut penger. FBI vil selvfølgelig ikke ta saken alvorlig nok til å slenge på 100K i dusør :D

Endret av Melonskall
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...