Jump to content

thelebrity68

Medlemmer
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)
 1. Nei, 22,7 kjøpte fossilbil. Resten kjøpte hybridbil, noe som betyr at de hovedsaklig kjører elektrisk, i og med at det aller meste av folks kjøring er svært lokal.
 2. Er det virkelig så vanskelig å forstå at for å kunne forbedre produktet så må de lytte til samtaler? De trenger forskjellige aksenter og språk som de ikke har på kontoret. Samtlige av produsentene har lyttet på samtaler, og i Apple sin situasjon så har det vært anonymt. 1000 samtaler hver dag, det er ikke 0.0001% av brukerne sine. Stuss i vei på kommentaren til Apple du, jeg stusser enda mer av din kommentar og forståelse. Haha. Det er hakket verre hvis du ikke forstår at Apple ikke bare kan tyvlytte på kundenes privatliv bare fordi de ikke har funnet noen bedre måte å drive produktutvikling på.
 3. skulle gjerne hatt kontakt med en hacker. Brukergrensesnittet på bilappen er jo en parodi, så å få til fjernstyring for eieren av bilen er jo bortimot umulig.
 4. Det er det jo lov å mene. Men får du plass til den i lomma, og kan ringe med den, så tror jeg de fleste vil kalle det en mobiltelefon likevel.
 5. Mange mangler slokkeanlegg: Regjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker
 6. Mener rivesøknaden har alvorlige mangler: Riksantikvaren vil stoppe riving av Y-blokken
 7. Det lukter Nobel-pris: Forskere har tatt det første bildet av et sort hull
 8. Equinor får bore ny brønn i Barentshavet - Greenpeace vil klage inn avgjørelsen
 9. Avhør av mannskapet på Viking Sky lar vente på seg
 10. SSB: I fjor ble 14 prosent av bilkjøringen i Norge gjort med elbiler eller hybrid
 11. Skal være klart i løpet av året: Nå blir førerkortet digitalt
×
×
 • Create New...