Gå til innhold

Problemer med nytt OS på Packard Bell


Anbefalte innlegg

Jeg sitter her med en PB easynote M5, dette er en norsk maskin, eieren har kjøpt en engelsk versjon av WinXP-pro som han vil ha installert. Etter at jeg har formatert og installert OS, så lastet jeg ned nye chipstt drivere, grafikk drivere, drivere til lyd osv..

 

Saken er den at når jeg prøver å installere disse driverne, så starter "Cabinet Manager-self Extractor" etter ca 1/2sec så får jeg en melding fra Cabinet Manager om at "C:\document and sett\....\locals\Temp\data1.cab is a read only, hidden or system file. do you want to overwrite it?" Trykker YES....så blir jeg spurt om "Remember this decition?" svarer da YES....da kommer det opp et nytt vindu som sier "Installation Aborted"...dette skjer uansett hva jeg prøver....har også vært i den gjeldende mappen og fjernet skrivebeskyttelsen på .cab fila (den kommer selfølgelig på igjenn etter at jeg har prøvd å installere en driver)...Dette skjer med alle driverne som jeg har lastet ned (har prøvd å laste dem ned flere ganger).

 

Jeg ringte support...han fikk samme feilen når han skulle prøve det...??? så der var det ingen hjelp å få...ellers så kan jeg nevne at det originale oppsettet til maskinen ligger på en skjult partisjon, men det skulle da ikke ha noe å si iogmed at jeg formaterte c-partisjonen før jeg installerte....Som dere skjønner så begynner jeg å bli ganske desperat...så...pliiiis hjelp meg... :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De driverne som finnes er på en skjult partisjon....disse driverne er til en norsk versjon av winxp....så om jeg finner disse på den skjulte partisjonen, så er jeg like langt...(jeg prøver å installere engelsk versjon)...synes dette begynner å bli litt kjipt for eieren, han har jo brukt masse penger på ny maskin, og engelsk windowsxp...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...