Gå til innhold

Lenovo Legion T7 34IMZ5


Anbefalte innlegg

Noen som har noen tanker om denne?  Har egentlig bestilt deler til noe litt fetere, men man får jo ikke tak i RTX 3080 for tiden.  Liker ikke at det mangler litt detaljer på forskjellige komptonenter, og skulle gjerne sett den innvendig.

https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/226414/lenovo-legion-t7-34imz5-stasjonar-gaming-pc-i7k-16-1024-3080

Den ser jo ikke pen ut, men kan alltids gjemme den under skrivebordet 😛

Endret av frankose
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke denne spesifikt, men har delene til noe tilsvarende på vei i posten (bortsett fra skjermkortet sin plutselig ble utsatt igjen), og da må det på ca 23000. Tipper at alt her ikke er spekket like bra, men ser ut som et Z490 brikkesett og 10700K CPU, så litt rom for leking blir det vel. Så på overflaten er ikke prisdifferansen så stor iallefall. 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

Hei 

Har hatt denne noen måneder. Ser egentlig veldig bra ut:) Ytelse er som forventet, og det er fantastisk å ha et 3080 RTX system før alle andre. Systemet er bygd av standard komponenter (formfaktor). Jeg la til 16 mb + 2 disker uten problemer. 

Kjølingen er meget god, noe helt annet et HP Omen. Svak susing ved vanlig bruk. Ved full load spinner skjermkort noe opp, men på ingen måte et bråkete system.

Samenlignet med andre pre builds er dette noe helt annet. Ikke like bra som å sette opp et system selv.... men det kan en jo bare gjemme i dag.

Vurderer å bytte fra luft til veske for å gjøre systemet helt stille. Men der er mulig bakplate er limt fast, hvis noen har erfaring med dette hadde det vært flott.

 Harald

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...