Gå til innhold

Flash Play problemer.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flash er ved end of life.

Quote

Since Adobe will no longer be supporting Flash Player after December 31, 2020 and Adobe will block Flash content from running in Flash Player beginning January 12, 2021, Adobe strongly recommends all users immediately uninstall Flash Player to help protect their systems.  

 

Lenke til kommentar
Mr. A skrev (14 minutter siden):

Støtten for slike spill forsvinner dessverre. Det er opp til hver enkelt utvikler å porte det over til et eget "stand-alone" spill eller få det til å støtte HTML5, men sannheten er nok at mange slike spill vil forsvinne for godt. 

Har ingen erfaring med det selv, men du kan se litt på BlueMaxima's Flashpoint. De gjør et forsøk på å bevare gamle flash spill. 

Det er jo kjedelig da. 😢😢 Å forresten, takk. Skal sjekke linken ut senere i dag. 👍😃

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar

Siden Mr. A ikke har så stor erfaring. Er det noen andre her inne som har bedre erfaring med Bluemaxima Flashpoint eller de andre downloadene jeg viste tidligere? 🤔 Forresten nå har jeg fått testet ut Flashpoint Infinity. Den virker ganske grei. :thumbup:

image.thumb.png.328c7c7f5b5e1aad7d287454e29449b9.png



Nå tenke jeg egentlig på spill på andre nettsider sånn som e621. Det er en porno side som jeg liker, så jeg deler ikke noe direkte linker pga reglene her inne på Diskusjon.no. Så, mod/adm, jeg har sladdet det jeg kan sladde. 😊

777.thumb.png.f72191045533438c7ea595a041f295b1.png

 

Fi ikonet er faktisk et mini spill, når jeg trykker på det ikonet da får jeg opp dette, selv om jeg har nå installert Bluemaxima Flashpoint (Flashpoint Infinity). 🤔
890.thumb.png.13776f957bd2d3a9a6538688e83d00a9.png

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar
Mr. A skrev (3 timer siden):

Såvidt jeg kan se så er ikke flashpoint ment å erstatte flash, så du kan dermed ikke bruke det via nettleseren. Ser ut til at du må forholde deg til de spillene de har arkivert og spille dem gjennom flashpoint programvaren. 

Hmm, jeg håpet på at noe kunne erstatte flash. 😔 Som jeg har sagt tidligere, det er kjempe kjedelig da. 😒 Jah, jeg må vel det, forholde meg til de spillene Flashpoint har arkivert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...