Gå til innhold

"Dritt" i vannkanalene i vannblokka


Anbefalte innlegg

Så i dag at temperaturen hadde steget med ca 5c, så jeg skifta vann, men det hjalp ikke.. Etter det så jeg over slangene og blokkene så så jeg at det var neo slags "kitt" eller noe i enkelte av kanalene i cpu blokka.. Skulle legge opp bilde, men home.no funker ikke :realmad:

 

Så til spørsmålet: Hvordan får jeg fjerna dette? Vil helst ikke demontere blokka!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du helte 7% eddik i selve vannkjølingsvannet vil den bli alt for svak til å gjøre noe nytte. Du burde egentlig demontere og kjøre "ren" eddik i blokka et halvt minutt eller.no. 35%'en min trengte 3-4 sekunder pr komponent for å rense for fargestoff og alger... og for å gjøre meg sinnssykt svimmel. Fæl lukt. ;)

 

Edit: og jeg legger til OBS FOR POKKER! Husk å vaske ut, eddik er direkte etsende og vil tære sterkt på både slanger og blokker hvis det kjører for lenge. :scared:

Endret av Tacritan
Lenke til kommentar

Hvis det er alger, må du regne med de kommer fort igjen. Selv om de tilsynelatende forsvant, så kan det ligge igjen et microskopisk lag, som omtrent kan sammenlignes med røtter. Busker vokser opp hvis du klipper de ned ;) Men hvis du bruker litt (15-20%) frostveske i vannet, vil det forhåpentligvis holde ny vekst under kontroll.

Lenke til kommentar

Kommer noe svart i min med gjevne mellomrom ( 3-6 måneder). fult trykk i slangene hjelper da. Men får kjøpe meg noen nye blokker nå. hatt coolerance blokkene en stund nå. elendige greier syntes jeg. selv om tempen har ligget på 22-24. Noen som foresten har sett test på blokkene deres?

Lenke til kommentar
Bare et spørsmål, har du noen aluminiumsdeler i vannkjølingen din?

Tror ikke det.. Bruker Maze 4-1(men bruker ikke pelt/coldplate nå..) ac twinplex, BIE2 og tygon slanger.. Tror det var noe kitt som har kommet fra vanntanken, brukte dette til tetting føt(men ikke på innsiden!)

 

EDIT: tygon ikke tyfon slanger :p

Endret av C0bra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...