Gå til innhold

TUs nye podkast: Vi tester Volvo XC40


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, bra at dere lager denne podcasten! Har hørt første episode og skulle gjerne hatt mer dybde i de tekniske detaljene, spesielt nå når bilene kan oppdateres over nettet. Det hadde vært nyttig å få vite hva andre produsenter vil ha mulighet til å oppdatere. Begrenser dette seg (i dette tildelle for XC40) til Google-systemet, eller vil de kunne forbedre effektivitet etc.?

Til denne bilen, først så sier dere at dette er en veldig bra bil og i neste sekund begynner dere å snakke om relativt store svakheter ved denne bilen (forbruk, ladehastighet, bugs i systemet). For å være ærlig, så er vel dette en bil som ikke utmerker seg spesielt positiv mot konkurrentene, relativt kostbar er den også. Kan dere ikke være ærlige å si at dette er en bil som er midt på treet bra og som ikke bringer noe nytt utover et nytt infotainmentsystem?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lykke til videre med Podcasten.

 

Skal bli artig å se hva det har blitt til etter en 10 episoder eller så. Ikke for å klage på førsteutkastet, det var greit nok det, men er jo netopp det. Joda, infoteinmentsystem kommer langt ned på min liste, om vi ser bort fra gode høgtalere og ditto digital «strømforsyning»

 

Eg sakner en informasjon om penger spart ved å velge batteri istedenfor bensin (høg kjørelengde 300 000 km før vraking og lav 100 000 km), og ja forså vidt miljøavtrykk. Selvsagt av ditto type bil.

Treffer Dere betre en 51% vil jo det være alle tiders. Bruk gjærne fabrikanters egne taller som «beste» taller, en nominell (som dere selv gjør i spare / ferietur modus) og litt «råkjøring» (uøkonomisk).

 

Klippe og lime er kjekt, og bygg opp noen regneark. Plukk gjærne opp litt metodikk / format fra Dagsrevyen m/værmelding på de «litt tørre» bitene (viktig med gjennkjennelse på tallsuppen), og hva med «Open Post» for det som måtte passe til det.

Og tvil ikke på at Podkasten er viktig, bil og transport utgjør 1/3 av det en bruker penger på, minst. Og Dere har jo en betydlig database å ta av i TU. Kjør på....

Endret av Halvor Sølvberg- the MOV
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...