Gå til innhold

Her skal de avsløre isflakenes rolle i klimasystemet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har dere ikke andre ting å forske på enn "second order smallness". Skal det brukes i klimamodellene, så er det en vits. Forsk heller på at CO2 ikke er en vesentlig faktor for klimatemperaturen, en forskning som har stor betydning for å få vekk politikernes vrangforestilling. Slik kan vi spare verden for 1000'vis av milliarder kroner, samt unngå det uduglige, dyre og miljøfiendtligbe "grønne skiftet". Ellers er havisen i Antarktis rekordstor for øyeblikket, altså ikke liten. I Arktis så ser det ut som den igjen øker, altså det går i sykluser!

Endret av 7JGKT1UF
  • Liker 1
Lenke til kommentar

<s>

Så interessant. Kan du vise til noko som helst av grunnlag for dine påstander basert på anerkjend vitenskapeleg teori, eller har du berre lese bloggar som siterer andre bloggar?

Sjølv etterlyser eg sjølvsagt vidare forskning på kor viktig årelating er i samband med demonutdriving som behandling av prostatakreft. Tenk kor mykje helsevesenet kunne spart. Cellegift og stråling er jo berre ein konspirasjon frå legemiddelbransjen.

</s>

Endret av Ing. Bjotveit
sarkasme
  • Liker 1
Lenke til kommentar
7JGKT1UF skrev (18 minutter siden):

Riktig. Svaret er gitt. CO2 styrer ikke den globale temperaturen! Forskningsutgiftene bør bli små, fordi svaret er gitt! Men kanskje kan det lages en avhandling på 2 sider pluss formell fronside!? Resumeet kan være kort slik at politikerne kan forstå det.

Så du sit altså med konklusjonen og etterspør midlar for å underbygge dette? Det er ikkje slik forskning fungerer.

Har du kanskje lese "konklusjonen" din på ein blogg som siterer andre bloggar? Fint om du kan underbygge dine påstander.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ingen vitenskap som har kvantifisert at CO2 styrer temperaturen. Data fra det virkelige klimaet, historisk og nå, det viser at temperaturen ikke følger endringen i CO2. Beregningsmodellene som politikerne styrer etter er mer enn 100% feil i prediksjon for temperaturen, altså meningsløs beregning. Dette finner du ut ved å studere vitenskapen relatert til det virkelige klimaet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...