Gå til innhold

[Forslag] Gjøre slik at "dobbelpost" automatisk flettes inn i èn post.


Anbefalte innlegg

Aner ikke om det er en setting for det, men går det an at man istedenfor "dobbelposter", så vil den nye meldingen din automatisk flettes inn i den forrige meldingen du postet?

Eksempel.

En bruker skal svare på flere spørsmål i en tråd. Istedenfor at personen legger alle "quotsa" i èn tråd, så blir det til at han lager 2-5 poster etter hverandre med svarene. Hadde vært mye mer ryddig om disse automatisk ble flettet inn i èn post, så lenge brukeren uansett er den siste og eneste som har svart i det tidsrommet.

Vet at andre forums støtter noe tilsvarende, men aner ikke om det er en setting eller om det må utvikles.

:) smiley-with-sunglasses.php

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Ikke en dum ide, men da blir det jo litt kjedelig for de trådene hvor dobbelposting faktisk har en verdi, dvs. tråder hvor en bruker poster om ulike temaer som han vil poste flere ting om, som en treningslogg eller lignende. 

Jeg tror i grunnen ikke dette er et særlig problem pr. dags dato. Dobbelposting har alltid skjedd og om det er veldig omfattende tar vi tak i det.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Ja, slik jeg oppfatter systemene på andre nettforum, så er denne funksjonen satt til at om man "dobbeltposter" innenfor et tidsrom (feks 10 minutter) så slåes de sammen, slik at man ikke får det problemet du påpeker om oppdateringer ol.

Ikke veldig stort problem her, men er noen brukere som går litt av skaftet, men det får så bare være dersom det ikke er en enkel "slå på"-knapp. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...