Gå til innhold

Håpløs ny Firefox - sparer på faner når jeg går ut


Anbefalte innlegg

Jeg trenger ikke en dullion faner på mobilen, sånt gjør jeg på pc-en. Fram til i dag morges har Firefox fungert sånn at når man bruker "gå bakover"-knappen i Android, har den lukket seg og stengt fanen. Neste gang jeg åpner, er det med bokmerkene mine. Men den søpla som kom i dag, insisterer på å beholde fanene. Så hvis jeg har åpnet Firefox tre ganger og åpnet bokmerker, er det tre faner når jeg åpner for fjerde gang! Har noen sett en måte å unngå det på? Hvis ikke får jeg finne en APK for forrige versjon og blokkere oppdageringer. Alltid irriterende når apper skal "oppdateres" og blir helt ræva.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er bare å glemme. Firefox-utviklerne er de mest arrogante j... r...hølene jeg har vært borti. Det var ganske mange som prøvde å få dem til ikke å kutte støtten for eldre utvidelser (som egentlig ikke hadde sikkerhetsimplikasjoner, men de måtte gjøre et par unntak i koden), og svaret var stort sett "drit og dra, det er vi som vet hva vi gjør, og vi trenger ikke ta hensyn til hva dere syns for vi trenger ikke selge noe". Dermed ble det plutselig en ganske solid oppsving for Waterfox Classic (som jeg skriver dette på nå).

Endret av Mastiff
Lenke til kommentar

Oi, aldri før opplevd så mye venting på noe på APK Mirror! Tydelig at det er mange som ikke liker den nye versjonen. ;) Men hvis noen andre vil nedgradere, er siste fungerende versjon her:

https://www.apkmirror.com/apk/mozilla/firefox/firefox-68-11-0-release/

Så å si alle mobiler (egentlig alle som er kjøpt de siste årene, bare en disclaimer for ikke å bli saksøkt...) bruker arm64-versjonen. Og det viser jo hvor mye Firefox-utviklerne bryr seg om brukerne at nesten ingen utvidelser funker på denne nye versjonen...

Endret av Mastiff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...