Gå til innhold

– Når vi skal gjøre skikkelige grunnarbeider, så er de tilgjengelige, små elektriske hjullasterne som spader, de duger ikke [Ekstra]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bra med utslippsfrie byggeplasser. Spesielt i bysentrum hvor dette reduserer avgasser og bidrar til støyreduksjon. 

I bysentrum er det lett tilgang på strøm som kan benyttes til å drive maskinene. Leverandørene av elektriske maskiner kommer mer og mer på banen også for større maskiner. Setter man krav vil leverandørene tilpasse seg. 

Kunne også gjort diesel til anleggsmaskiner dyrere. Koster 7-8 kr nå. Kunne kostet 10 kr på kort sikt og 12 kr på lengre sikt (2025). Hele tillegget kunne bli delt ut igjen til tiltak som fremmer fossilfrie byggeplasser. Hvis få hadde benyttes seg av utdelingene hadde de som gjorde det og ledet utviklingen fått god belønning. Hvis mange hadde benyttes seg utdelingene hadde betalingene til hver enkelt blitt mindre, men samtidig har man jo da løst problemet. De som forurenser finansierer de som går foran mot et utslippsfritt samfunn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...