Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Bilder av utleieleilighet


Gjest 54ce1...b45

Anbefalte innlegg

Gjest 54ce1...b45

Leier ut et kollektiv. 

 

Har den vanlige kontrakten der leietager plikter gi adgang i rimelig tid for visning. Lurte bare på hvordan det forholder seg med å ta bilder av leieobjektet. Ikke at jeg skal være vrang or kreve noe, men når den tid kommer at de ønsker flytte, kan jeg kreve få ta bilder av leiligheten ifm visning/annonse? 

Anonymous poster hash: 54ce1...b45

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil tro du kan det, men kan nok ikke kreve at det skal være ryddig med mindre du f.eks. kompenserer de for tiden det tar å rydde. Det kan jo også være at ting står litt på halv 8 fordi de holder på å flytte/pakke sakene sine.

Men trenger du egentlig å ta bilder? Kan du ikke bare gjenbruke bildene fra forrige gang du hadde leiligheten til salgs? Dersom du ikke har bilder, ville jeg heller spurt dem pent nå om de kunne tatt kontakt neste gang det var ryddig, og at du kanskje kunne få komme inn og ta bilder da så slipper du å gjøre det i flyttekaoset i fremtiden. Og så kjøper du en halvbillig flaske vin som du har med som en takk for hjelpen. Det koster deg 200kr og så får du sannsynligvis penere bilder og triveligere leieforhold.

Endret av ovstebo
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...