Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ingen output etter CMOS reset.


Anbefalte innlegg

Hei. Den stasjonære pcen min stod i hvilemodus i går, da bryteren på skjøteledningen ble trykket av. I dag skulle jeg starte den, men den var helt "død". Jeg testet psuen med multimeter, alt var ok. Fant i manualen til hovedkortet at det var mulig å gjøre en "CMOS reset". Gjorde det da. Etter det startet pcen igjen, og jeg var veldig lettet. Da trodde jeg alt var bra igjen, så jeg skrudde på dekselet og plugget i alle ledninger.

Det viste seg imidlertid at det ikke kunne være så enkelt. Nå virker det som om den ikke gir noen form for signaler ut. Viften til CPU og skjermkort går rundt. Lysene på pcen lyser som normalt. Får imidlertid ingen signal fra pc-skjermen, musen eller tastaturet (hvis jeg tar ut og inn hdmi-kabelen, kommer det opp på skjermen "no signal", så den reagerer jo litt). Kan ikke finne noe i manualen ang. hva jeg skal gjøre etter jeg har gjort en CMOS reset.

Noen som vet hva som kan være gale og hvordan det kan fikses? På forhånd takk :) 

Endret av Slackie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde et slikt problem en gang. Mye så ut til å virke, men det var ikke noe bilde på skjermen. Det viste seg at det var et minnekort som hadde dårlig kontakt. Nå ser det ikke som om du har gjort noe med minnekort, men jeg ville ha sjekket om alle kontakter og kort sitter godt i før jeg gjorde noe mer.

Ellers er det uklart hvorfor du stiller spørsmålet under Operativsystemer, for det virker ikke som om dette har noe med operativsystemer å gjøre. Tipper du ville få flere svar hvis du la det under Maskinen fungerer ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...