Jump to content

Slackie

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. Tusen takk for alle svar folkens! Blitt en del klokere. Jeg gikk for dette: https://webshop.harddisk.no/msi-geforce-rtx-2070-ventus/cat-p/c36132/p1000502341 Det var ett igjen i Bergen, så kunne få hente det med en gang. Det var kanskje ikke det beste av alternativene, men jeg tenkte at jeg bare kjører på med det. Jeg er vanligvis så lite impulsiv, så var deilig å være litt det og hehe. + ferdig å studere til sommeren, så da tenker jeg at økonomien bedrer seg og så funker nok dette et par år hvert fall!
 2. Det er sant. Et annet alternativ kunne vært denne eventuelt? https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/skjermkort/nvidia/msi-geforce-rtx-2070-super-ventus-oc/1009235.11111/?gclid=CjwKCAjw7LX0BRBiEiwA__gNw-tifcOtjEhounQFHSSOq_1hP8A8l6A_SB-LUmO1XduE2gitKParARoCo0AQAvD_BwE
 3. Gode argumenter.. Hvilke produkter har det vært da? Er det ting som evt. kan tas på reklamasjon? Det er sant. Frister veldig Ser på benchmark compare så skårer de ca likt. MSI er en smule bedre. https://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=4588&gid2=4293&compare=Nvidia GeForce RTX 2070 Super MSI Armor 8GB-vs-Nvidia GeForce RTX 2070 PNY Blower 8GB
 4. Skjønner takk! Jeg fant dette også https://www.elkjop.no/product/data/pc-komponenter/grafikkort/53943/pny-rtx-2070s-8g-dual-grafikkort. Ser PNY fikk gode skussmål av TEK her:https://www.tek.no/test/i/Wbe1q2/pny-xlr8-geforce-gtx-770-oc?page=6. Leser også på nettet at de har fått gode anmeldelser. Har ikke selv hørt om det merket før, men leser de er nye i forbrukermarkedet, og har tidligere spesialisert seg i det profesjonelle markedet. Tror du det kunne vært noe? Fordelen er da at jeg kan dra å kjøpe det nå, så har jeg det før påsken hehe. Men er jo ikke noe bråhast egentlig, bare tenkte om det var ca. samme kortet.
 5. Skjønner. Jeg har acer predator xg270hu 27 freesync. Så spiller i 1440 p. Har i utgangspunktet ikke noe maks grense. Ønsker mest valuta for penga bare. Og så må det til en viss grad passe til de komponentene jeg har, evt at jeg kan oppgradere det andre om 1-2 år. Vet ikke om jeg får overklokket så mye. har mini itx case (node 202) så er litt begrenset med kjøling. Kunne dette kortet vært noe? https://www.komplett.no/product/1149778/demovarer/datautstyr/demo-skjermkort/msi-geforce-rtx-2070-super-gaming-x-demo#
 6. Takk for tips Tenker ikke å bruke Premiere Pro. Tenker det blir Shotcut eller lignende. dlss 2.0 har jeg ikke hørt om, men så på det nå. Virket veldig bra! Hvilket kort vil du anbefale å kjøpe?
 7. Ja, riktig. Leste at en del meldte om at driverproblemene var ordnet i november i fjor. Så tenker det er bra nå.
 8. HD går det bra, er i 4k hvor det begynner å lagge. Takk for svar! Det er det jeg tenker og. Tenker jeg starter med å oppgradere GPUen og så eventuelt får ta flere oppgraderinger senere. Godt tips Anders å vente til neste serie slippes, men tror ikke jeg har tid til å vente på det. Har begynt å streame litt, og kunne tenkt meg å spille CoD osv. Så tenker jeg kjører på med et nytt kort nå. Ser komplett selger demo kort av RX 5700 XT. Det skrives mye bra om det, så tenker jeg kjører på med et slikt ett Tusen takk for hjelpen folkens!
 9. Nei har forsåvidt ikke gjort det. Har prøvd premier pro, det funket ikke i det hele tatt. Resolve, det funket litt bedre. Shotcut har jeg også prøvd, det funker greit. Men lagger litt. Mye mindre avansert program så derfor det går bra.
 10. Hei, Jeg har følgende pc: GPU: AMD Radeon R9 380 serier 2gb ram. CPU: i5-7600K 3.80 GHz Ram: DDR4 16 gb Kjøpte cpu og ram for 3 år siden. Skjermkortet er 4 år gammelt. Kjøpte ikke det dyreste akkurat da (1400 kr var tilbud (50 %)). Problemet er at når jeg feks skal spille warzone, går ram og cpu på maks. Samme når jeg prøver å redigere i 4k. Det går å spille Warzone, og redigering går også i noen programmer. Lurer på om prosessor og ram kanskje kompenserer en del for dårlig skjermkort (skjermkortet er flaskehalsen) eller om alt burde byttes ut? Dersom det kan være aktuelt å kun bytte skjermkort, noen anbefalinger? Tenker ca 5000, men det viktigste er valuta for penga. betaler gjerne et par tusen ekstra for et kort som varer en god del lengre/takler det som er nå. Tenker da på redigering, cod osv. På forhånd takk!
 11. Fine sykler I år måtte jeg også bytte dekk. Nå må jeg visst også bytte tenningslås. Noen har stukket noe nedi og ødelagt den, i forsåk på å starte den tenker jeg. Sånn er det å ha sykkelen stående ute i byen. Hadde skivelås på og, men de har kanskje ikke lagt merke til den. Burde få meg sånn strikk man kan feste fra den til styret. Noen som forresten har forslag til hvor jeg kan få tak i en tenningslås til honda cb 500 96 mod?
 12. Du trenger ikke betale mva før du har hatt omsetning på kr 50k i løpet av en 12 måneders periode (fakturert utad for 50k eller mer). Tilskuddet du har fått er ikke omsetning og det trengs ikke å beregne moms på det. I noen tilfeller kan det imidlertid være lurt å registrere seg frivillig, for å kunne få fradrag for inngående mva. dersom man har mange store utgifter før man får startet å få fakturert utgående mva. Om du må skatte for stipendet er et annet spørsmål. Utgangspunktet er skatteplikt. Men det finnes visse unntak til bl.a. forskning osv. hvor man kan få fradrag i skatten. Og for noen nystartede selskaper finnes det unntak.
 13. Jeg er ikke helt sikker, men vil ikke tro det. Det er vel bare plikt til å opplyse hvis det er mistanke om hvitvasking. Tror grensen der er ved kjøp over kr 10 000 i kontanter.
 14. Hei. Den stasjonære pcen min stod i hvilemodus i går, da bryteren på skjøteledningen ble trykket av. I dag skulle jeg starte den, men den var helt "død". Jeg testet psuen med multimeter, alt var ok. Fant i manualen til hovedkortet at det var mulig å gjøre en "CMOS reset". Gjorde det da. Etter det startet pcen igjen, og jeg var veldig lettet. Da trodde jeg alt var bra igjen, så jeg skrudde på dekselet og plugget i alle ledninger. Det viste seg imidlertid at det ikke kunne være så enkelt. Nå virker det som om den ikke gir noen form for signaler ut. Viften til CPU og skjermkort går rundt. Lysene på pcen lyser som normalt. Får imidlertid ingen signal fra pc-skjermen, musen eller tastaturet (hvis jeg tar ut og inn hdmi-kabelen, kommer det opp på skjermen "no signal", så den reagerer jo litt). Kan ikke finne noe i manualen ang. hva jeg skal gjøre etter jeg har gjort en CMOS reset. Noen som vet hva som kan være gale og hvordan det kan fikses? På forhånd takk
 15. Hei! Tenkte det sikkert er flere her inne som også kjøre motorsykkel, og som klør i fingrene etter å komme i gang med sesongen. Tenkte det kunne være interessant å høre om følgende: Hvilken sykkel kjører du? Hva gjør du ifb med vårklargjøringen? Hvis det er ett sted du anbefaler at man tar turen til på MC i sommer, hvor er det? Jeg er veldig glad i å kjøre MC, og ser et inspirasjon etter nye mc-turer i sommer. Her er en film fra min "langtur" i sommer Vil gjerne høre din mening på filmen og Jeg kjører en Honda cb500 96 mod. Før sesongen skifter jeg olje (hvis det ikke er gjort før sesongslutt), lader batteriet, sjekker lufttrykk, sjekker over bremser og bremseolje og vasker. Annet gjør jeg i henhold til serviceintervallen Hvis jeg skal anbefale ett sted så må det være Sognefjorden. Var der for et par år siden. Nydelig natur og flotte veier.
×
×
 • Create New...