Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Urytmisk hjerte


Gjest 6625d...00e

Anbefalte innlegg

Gjest 6625d...00e

Hei

Ikke så ofte har jeg tilfeller der hjertet mitt løper løpsk og ligger rundt makspuls i noen sekunder. Så vidt jeg husker har det kun skjedd når jeg har slappet av sitter stille. Vanskelig å si hvor lenge det varer, men rundt 10-20 sekunder tipper jeg. Usikker på hvor lenge jeg har hatt det slik, men det er snakk om år.

På andre siden av spekteret har jeg enkelte ganger hatt tilfeller der hjertet slår veldig kraftig og det føles som om pulsen er veldig lav. Det kan være de kraftige hjerteslagene som lurer meg og at pulsen egentlig er normal, det er jeg usikker på. Har hatt dette like lenge som førstnevnte tilfelle, og det varerca. like lenge når det oppstår.

I går og i dag har jeg ikke hatt unormalt høy eller kraftige hjerteslag, men det er en rar følelse i hjerteregionen. Det er litt den samme følelsen som om man er veldig skjelven i kroppen etter å ha opplevd noe skremmende, bare at det er konsentrert til hjerteregionen.

For ordens skyld kan jeg også nevne at beinbygningen min i brystet er noe skjev. På venstre side buler ribbeina mine noe innover slik at jeg kan se hjerteslagene.

Noen som vet hva som kan være bakenforliggende årsak til episodene med høy puls eller lav puls og kraftige hjerteslag, og hva denne "skjelven" i hjertet kan skyldes? 

Anonymous poster hash: 6625d...00e

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke sikkert fastlegen din eller en hjertelge vil finne utav denne tilsynelatende ufarlige hjerterytmen din. Det du kan få på kroppen er en 24 timers ekg, og det er jo fult mulig at du ikke har noen rytmeforstyrrelser under denne perioden.

Bakgrunnen for at dette skjer med deg vil være ren gjetting.

Høy puls pga forstyrrelser på hjerte vil gjøre at pumpefunksjonen ikke klarer å flytte blodet og du vil få lavt blodtrykk og da mindre blod til hjernen som gjør at du kan besvime. Skjer dette er det ingen tvil om hvor du skal gå.

Du kan fortsette å logge hvor hyppig det skjer, og hva du gjør når det skjer. Jeg antar du har pulsklokke på hele tiden siden du sier du får makspuls når du er i hvile. Bare stikk til legen, om så bare av ren nysgjerrighet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...