Gå til innhold

KOMMENTAR: Kan avstand være en fordel? Erfaringer fra et digitaliseringsprosjekt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis målet i seg selv er å få på buksa fort, er det nok en fordel om dassen brenner. Når de mest isolerte avdelingene tar i bruk samhandlingsløsninger i størst grad, så kan en nok si at isolasjon er en fordel. Dersom det enedelige målet er digitale samhandlingsløsninger, vel å merke. Men dersom målet er selve samhandlingen, og ikke minst utkomme av den, så tror jeg nesten isolasjon kan være en ulempe, jeg altså ... ?

Vellykket innføring av samhandlingsløsninger trenger heller ikke være enkelt i seg selv, jeg ville ikke akkurat fastslå så kategorisk at det er enklere å innføre enn AI. AI er ikke trivielt, men A'en eliminerer en del kompliserende forhold som samhandling naturlig nok er knyttet til, nemlig de menneskelige. Så kudos til Statped for å ha kommet så langt som de har gjort.

Endret av quantum
Lenke til kommentar

Det er en del overlappende temaer i håndtering av en distribuert organisasjon og håndtering av en organisasjon som forandrer seg, inkludert at folk kommer og går over tid. I lange prosjekter vil det ofte ikke være samme personer som starter og avslutter prosjektet. I distribuerte organisasjoner tvinges mer av prosjektet inn i digitale verktøy og disse verktøyene kan ofte også brukes når organisasjonen forandres.

Noe så enkelt som å kunne finne tilbake til en diskusjon som noen har hatt for å forstå bakgrunnen for en beslutning er et vanlig problem i en organisasjon. Det støttes automatisk i en distribuert organisasjon hvor kommunikasjon ofte foregår skriftlig eller der video lagres.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...