Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Skrevet
Stormoen33 skrev (11 minutter siden):

Eller, når hadde du i hvitløken før? Jeg gjør det alltid sammen med løken.

Vanligvis hadde jeg det i før med løk, men det blir bedre etter, da smaker det faktisk hvitløk og!

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Omnia vincit amor skrev (1 minutt siden):

Vanligvis hadde jeg det i før med løk, men det blir bedre etter, da smaker det faktisk hvitløk og!

Har hvitløksbrød til så syns jeg får nok hvitløksmak der jeg da.

Skrevet
Stormoen33 skrev (Akkurat nå):

Kunne vært interessant å sett sjekketeknikken hans på nært hold ...

Javel. Du får vel det, da. Hver sin lyst. Jeg lover å ikke dømme deg for det...

Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Skrevet
Stormoen33 skrev (Akkurat nå):

Har hvitløksbrød til så syns jeg får nok hvitløksmak der jeg da.

God point, men jeg digger hvitløk ?

Skrevet
Stormoen33 skrev (Akkurat nå):

Ikke så nært som du kanskje antok da ...

Takk og pris! Håper ikke Ale ble for optimistisk nå, da.

Skrevet
Ale-Fawk skrev (Akkurat nå):

Elsker layouten på det forumet her.

Ja, det er flott! Og interaksjonen med noen av modsene er finfin. Selv om Omnia nå ødelegger med prat om uspiseligheter fra Italia.

Skrevet
Omnia vincit amor skrev (27 minutter siden):

Samme her, lager pasta bolognese nå med erter. Prøver en ny vri på hvitløk: legge det til 10 - 15 minutter før det er ferdig, på den måten får du mer hvitløk smak av det. 

Gjør det samme.

Så et matprogram tror det var med legenden Floyd,  han sa ikke putt i hvitløk før på slutten, da svir det seg ikke og smaken blir fremtredende og god. Et godt tips.

Skrevet
20 minutes ago, Granca said:

Du er så A4!

Er ganske vanlig. Møter hurrajenter i ny og ne. Møtte ei på Brinken i Oslo for ikke så lenge siden. Ganske strøken dame, dog jævlig små leiligheter der.

  • Liker 2
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...