Jump to content
mohamedina

Treig oppstart - Force MP600 500GB (Crosair) PCIE 4.0 - AM 570

Recommended Posts

Hei,

Nettopp oppgradert pcen min, men sliter med at SDD disken som jeg hadde før (840 EVO SATA III) starter opp like raskt om ikke raskere enn min helt nye MP600. 
En annen ting som jeg også syns er rart er på måling (utført på userbenchmark) ligger den på: Read 2,208 Write 2,376


Jeg syns det er meget skuffende, ettersom det er under halvparten av hva den egentlig skal kunne gjøre. 

 
Spec av maskinen:
 
image.thumb.png.56a04dbfc4ac7dc0f7a9a1271f6e71b3.png
 

Jeg har nettopp oppdatert Biosen til siste versjon. 

Kan være noe jeg må endre på der inne. Noen som har noen kjennskap? 

Takk for svar på forhånd :) 

Share this post


Link to post

Får nesten litt vondt inni hjarterota når jeg ser minne bare kjører 2/3 av hastigheten :( Hadde ikke så mye med SSD å gjøre da men :)

Edited by FranZe

Share this post


Link to post
FranZe skrev (28 minutter siden):

Får nesten litt vondt inni hjarterota når jeg ser minne bare kjører 2/3 av hastigheten :( Hadde ikke så mye med SSD å gjøre da men :)

Ja jeg også, men løste seg ved å slå på XMP i biosen ;)

 

image.thumb.png.eefaada91f8a0a28c6c4a407c412f010.png

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...