Gå til innhold

Konspirasjonsteorier


Anbefalte innlegg

Etter ulykken som kostet 43 mennesker livet i Valencia (2006) startet en kamp mot politikere for at man skulle kartlegge skyldspørsmål, omstendigheter rundt ulykken etc. Siden konspirasjonsteorier blir flitting benyttet som virkemiddel ovenfor brukere med meniger som ikke er politisk korrekte burde samtlige se denne dokumentaren. Er du fortsatt utenkelig at vi lever i et samfunn hvor noen lager konspirasjoner ovenfor flertallet?

Denne dokumentaren viser også hvilke krefter som settes i sving om store menneskemengder sette i sving mot urettferdighet. 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

folk flest tar avstand fra alt som heter konspirasjoner, da de fleste teorier mangler håndfast bevis, mens konspirasjoner som er bevist til å være sanne er glemt eller uviten hos majoriteten. og så fort noe eller noen blir stemplet som konspirasjon så mister de credsen, blir latterligjort, tråkket og spyttet på, derfor anbefaler jeg  do not try this at home med mindre man har tykk skjold som tåler flamme. dette er synd fordi konspirasjoner er som alt annet, det finnes gode, dårlige, riktige og uriktige teorier, og jeg ønsker at folk tør å si hva de selv mener istdenfor å si og mene ting bare for å bli likt eller frykter å bli misslikt av massene jeg ønsker flere som feks edward snowden, han hadde mange kolleger som han jobbet sammen med men det er kun han som har baller til å stand up, and speak up for rettferdigheten

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...