Gå til innhold

Mangler mobildekning: Titusenvis av nordmenn må fortsatt lese av strømmen manuelt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Måleren er ulovlig og grunnlovsstridig og rett og slett unyttig for forbrukerne. Måleren er lagd for å rasjonerestrømmen når vinden er stille og vannkraften er solgt ut av landet. måleren overvåker folks hjem og har døgnkontinuerlig unødvendig helseskadelig stråling. De kommuniserer ikke over mobilnettet. noen målere gjør det.
De som ikke har AMS ennå pga av at de nekter å akseptere en ulovlig måler får gebyr pga manuell avlesning tross i at 167000 målere ikke klarer å sende inn data pga nettselskapenes elendige valg av teknologi.

Nettselskapene oppfører seg som mafia og stenger ulovlig strømmen hos de som kjemper for sine rettigheter i eget hjem. Det er ondskapsfullt og en indirekte drapstrussel å få strømmen ulovlig stengt før hjul. Tipper noen blir drept til slutt pga mafia tilstandene som er i kraftbransjen i Norge. NVE jobber ikke lenger for nordmenn og Norge, men for EU/EØS/FN.

Norge er blitt et autoritært EØS diktatur.

Nå er det innsamling for å få AMS inn for retten. Helt opp til høyeste rett.

Noen nettselskap har prøvd å anmelde kundene som nekter, men de har så dårlig sak at de trekker seg om kunden gjerne vil at saken skal opp i retten. At nettselskapene ikke tør å ta AMS til retten sier sitt.
At NVE overser klager og sin funksjon som mekler mellom kunde og nettselskap gjør at vi nektere har forstått forlengs hvor korrupt og råttent samfunn vi har fått.

Støtt innsamlingen for å få AMS opp til høyeste rett så de korrupte nettselskapene og NVE kan få se at AMs bryter lovverket og har negative helserisiko/effekt.

https://bidra.no/prosjekt/jeg-st%C3%B8tter-rettsprosessen-hele-l%C3%B8pet--nov-2019/ce2dd957-40d2-40d3-bc92-c970439cf40a

Negative ting med AMS:
-unødvendig stråling døgnet rundt
-overvåking
-Fjernavstenging av strøm / rasjonering av strøm hos kunder ved hjelp av strømstenging via AMS
-ACER tilpassing
-dyrere strøm og nettleie
-helseskader/problemer og kanskje tidligere død

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...