Gå til innhold

30 år siden Berlin-murens fall: Nå bygges nye murer verden rundt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja.. det är en väldigt bristande analys som bygger på brist av fundamental förståelse.

Det är samma Bolsjevik-pack som nu försöker bryta ned nationerna och skapa samhällskaos, som tidigare byggde murarna.. Det är bara att nu vill de ha kontroll över hela världen istället som ett enda land.

Och det är nåt som måste stoppas. Med alla till buds stående medel. I tid. Om folk vill ha nån som helst framtid värd namnet. Istället för att sluta som totalövervakade slavar åt makteliten där precis allt dikteras helt utan möjlighet att bryta sig loss.

Orsaken att länder som Ungern och Polen tex direkt motsätter sig denna utveckling med en gigantisk fascist/kommuniststat är att de har sett det ske förr.. och själva fått uppleva konsekvenserna.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når en nå ser et Tyrkia som truer med å "slippe løs" en strøm av migranter mot Europa og bruker dette som pressmiddel mot Europeiske land understreker det kanskje også viktigheten av å være i stand til å kontrollere egne grenser, så en slipper å bøye seg for andre land som bruker ens egen vegring mot å håndheve egne grenser mot en. Det handler tross alt om suverenitet og selvbestemmelse. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...