Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke noe tvil om at dette er en god kombinasjon av hus og linse til 4K.

Kvaliteten kommer mest til sin rett når kameraet er i ro på stativet.

 

Mye flott natur, gode snitt og bra paceing.

 

Panoreringene virker litt jerky, men det kan kanskje fikses litt med stabilisering i software, men du prioriterte vel muligens å ha full 4K over høyere skuddhastighet?

 

Kom over et tips om å bruke et tykt gummistrikk rundt selve panoreringsarmen på stativet og dra i det for å utjevne bevegelser, og det fungerer overraskede godt for å få mer jevne panoreringer på stativ så man ikke trenger å jobbe så mye med i redigering.

 

Låtene fungerte rimelig bra. Det er noe digital støy på første låten som stakk seg merkbart ut. Synes også pianolyden også stakk seg litt fram i forhold til at dette er et bakgrunns-spor som skal backe det visuelle, til annet bruk er låten helt fin.

 

Bildemessig virker det som du har fin dynamikk i råfilmen, men at du kanskje har dratt den en smule for mørkt og kjørt opp fargemetningen ett og et halvt hakk for høyt så det blir for mye. Veldig fort å bli litt så vant til dette at man ikke legger merke til det når man sitter å redigerer. Du er ikke den eneste, for å si det sånn. Det er ikke så enkelt å balansere dette p.g.a begrensningene i hva kamera klarer å ta inn av den store naturlige lysdynamikken.

 

Uansett så var det bra nok til at jeg så igjennom alt, så det sier jo sitt om kvaliteten. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...