Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Piping fra venstre fremhjul


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg kjøpte en Nissan Leaf hos forhandler for ca. en måned siden, og har i løpet av den perioden hørt en del piping fra hva jeg antar er venstre fremhjul. På fredag snakket jeg med forhandleren, og kom inn med bilen. Der var det en mekaniker som prøvde den, og sa at 3 av 4 bremser henger, og at jeg ikke kunne kjøre bilen. Fikk en lånebil over helgen, og ble oppringt igjen idag. Forhandleren sa da at verkstedet ikke hadde funnet noenting, og at bilen var helt kjørbar (?). Vi skal også bytte baklykt i Juli, og han sa at de igjen kunne sjekke bremsene da.

Når jeg kjører bilen hjem igjen, er lyden verre enn tidligere, men nå la jeg også merke til at det bare piper når hjulet er i ''rett'' posisjon, og når jeg svinger litt til høyre. Med en gang jeg svinger til venstre eller hardt til høyre, er det helt stille.

Er det noen bilkyndige her som kanskje vet hva dette kan være, eventuelt har opplevd noe sånn tidligere? Kan det være noe mekanikerne har oversett?

Har sett litt rundt på nettet, og noen nevner at noen ''klips'' som holder bremseklossen har sklidd av, er i kontakt med bremseskiven, og dermed skaper lyd hos dem. Andre nevner steiner som har kilt seg fast. Blir ikke helt klok på dette. Tenker å ringe bilforhandler igjen i morgen (de er stengt nå) og nevne det jeg har lagt merke til nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...