Gå til innhold

Vi som har søkt Medisin, profesjonsstudium


irazal

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har søkt medisin alle steder i Norge, men er sykt stressa for å ikke komme inn. Hva regner folk med at de får i poeng? Selv får jeg noe rundt 57, som ikke er nok i følge fjorårets inntaksgrenser, men jeg har allikevel et lite håp om å komme inn gjennom venteliste. 

 

Så, hva kommer dere til å få i karakterpoeng, ca?

Endret av irazal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

Selv får jeg noe rundt 57, som ikke er nok i følge fjorårets inntaksgrenser, men jeg har allikevel et lite håp om å komme inn gjennom venteliste. 

 

Ikke for å knuse noen drømmer, men sjansen er nesten ikke-eksisterende med mindre opptaksrammen øker, altså at de tar inn flere studenter enn tidligere. Hadde du hatt 58-59 ville det vært en større mulighet. Selvfølgelig blir det bare gjetning, det kan meget godt være at årets kull er dårligere enn tidligere, men realistisk sett er det usannsynlig. Har vært en klar økende trend de siste årene. 

Endret av Marcus Halberstram
Lenke til kommentar

Håper også du kommer inn selvfølgelig. Men tendensen er jo slik at snittet går oppover, og ser heller ikke ut til at karakterkravet kommer til å synke. Det er noe mobilitet i ventelisten i Oslo Vår (og kanskje Oslo Høst, litt usikker) og kanskje 1-2 etter semesterstart på NTNU. I Tromsø står ventelisten bom stille, så der er det ingen sjanse for å komme inn på ventelisten. 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...