Gå til innhold

Hvordan få ungdommer til å handle lokalt?


Anbefalte innlegg

Vi driver da en ganske trendy klesbutikk i en ganske stor bygd, der vi selger klær til damer/jenter i fra alderen 20-45, vil gjerne også dra inn de yngre til å handle hos oss.
 
SÅ har dere noen tips om hva vi kan gjøre for å friste ungdommen innom? Hva er det ungdommen vil ha? Hvordan få ungdommen til å handle lokalt? Da tenker jeg de fra 16 og oppover. 
 

Endret av UVE
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enten er det et marked, ellers er det ikke det. Dere har jo et ansvar om å holde ting levende i klesveien. Men husk at dere konkurrerer med internett. Så alt dere kan bestille fra internett, kan de også. Når alt er så lett tilgjengelig, må dere ha en miks av både kvantitet og kvalitet. Noe som er mer dagligdags og noe som er mer fasjonabelt. Noe billig og noe dyrt.

 

To fordeler dere har over internett er at folk kan komme og prøve klær, se om det passer, og ha noen profesjonelle å lære om mote og stil av. Da må dere naturligvis behandle alle slags mennesker med respekt.

 

Det må være levende og forandre seg, holdes interessant hele tiden, ellers vil det dø ut. Samtidig må man huske på at det er et lite sted, så man kan ikke gå fullstendig crazy, fremmedgjøre seg i en så stor grad at det tar for lang tid å få business gjennom dørene.

 

Men jeg tror nok at selv med en perfekt strategi, flinke ansatte og svært dype lommer, vil man slite med en slik bestrebelse.

 

Man har en unik mulighet til å farge byen og skape et livlig sted for alle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...