Jump to content
Redaksjonen.

Manipulasjon av informasjon, potensiell masseødeleggelse og stadig mer hylle-vare. Slike dataangrep kan vi se mer av i 2019

Recommended Posts

Det er ingen tvil om at regjeringer som ser på demokratier som en fare for deres egen eksistens er svært villige til å sabotere demokratier for å beskytte seg selv.

Falske nyheter florere, og man skal være oppegående for skjønne hva som er falkse nyheter. Dessverre er unge og lavt utdannede svært utsatt for å tro på hva-det-skal.-være, bare det fenger.

Skolene bør fokusere på dette problemet i mye større grad slik at ungdommer skjønner hvor farlig dette er.

Konspirasjonsteorier kan være svært spennende, og det er dessverre mange som tror på disse og bringer det videre til andre.

Når unge ikke følger med på nyheter fra mainstream media men tyr til Facebook og andre usosiale medier som sannhetsvitner begynner det å bli ekstra farlig.

Stadig vekk får man høre at mainstream media er synonymt med falsedk nyheter. Når jeg har bedt folk som hevder dette å gi meg gode eksempler har jeg ikke fått svar. Det er med andre ord nok å hevde et populært uttrykk. Faktakunnskaper er det ikke så nøye med.

Dette har fått svært stor medvind etter at tullingen Donald Trump ble president i det som nå er verdens største bananrepublikk.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...