Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

adsl


Anbefalte innlegg

fikk adsl mandag og har stressa litt med å få til ftp.... tilfeldigvis kom pappa borti "reset til fabrikkinstilling" knappen og internetten funker ikke lenger.. prøvde alt mulig for å få det til etterpå, men vanskelig når man ikke har dette. har en zyxel 650-31 adsl modem (eller noe lignende..) noen som har instillingene? et annet problem er at eg ikke lenger kommer meg inn for å konfigurere adsl boksen..

 

Siste gang eg var inne å prøvde å konfigurere den så hang det seg.. og siden det har eg ikke klart å komme inn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

var jo inne å konfigurerte modemet både i går (torsdag) og fredag.. så det har eg tilgang til.. tenkte eg skulle prøve å få instillingene fra en som har adsl hos samme isp, men no kommer eg meg ikke inn på adsl modemet.. får ikke opp spørsmål om login/pass sånn som mandag... står bare søker etter 192.168.1.1 og så kommer det siden kan ikke vises etterhvert... alle ledninger står skikkelig i..mulig at det er noen begrensninger på kor mange ganger man kan konfe. pr daf? at det er derfor eg ikke kommer inn...

 

kjedelig å bruke isdn :)

Lenke til kommentar

Jeg vil si at du har vært uheldig med ISP-valg. Men jeg aner ikke hvilken leverandør du har eller hvilket modem du har. Heller ikke operativsystem...

 

Om du kan komme med litt detaljerte opplysninger om oppsett og feilmeldinger er det store muligheter for at du får hjelp. -Selv om dette virker som en typisk 14-is sak.

 

Resett Routeren og sett den opp. Er det noe du lurer på så får du garantert hjelp på forumet bare du henvender deg på rett sted. (De er da svært så streng på slikt i dette forumet...)

 

Edit: Skrivefeil og synskorrigering (kl. er 04.27.......) - Godnatt.

Endret av Tommy123
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...