Gå til innhold

Trenger noe å redigere. Tips?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg driver mye med videoredigering, og begynner å annse meg selv som ganske flink, holder bittelitt på med youtube, mest der jeg tekster sanger osv, men har liksom lyst å redigere klippene til andre. At andre kan rett og slett sende klipp eller en slags "bestilling" på en video jeg kan gjøre. Har IKKE tenkt å ta penger for det, men vil bruke det som en ny måte å lære å kunne oppfylle et hvert ønske innenfor videoredigering. Finnes det noen alternativ for meg? Hvordan kan folk vite at jeg redigerer? Alle i nærmiljøet vet om det, ingen som trenger noe hjelp rundt her, men kanskje finnes det en nettside for det? Har prøvd "Fiverr", men var ingen som tok kontakt. Gjerne kom med innspill :) Eventuelt noen som trenger noe hjelp her? Mvh.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Kult at du driver video/film. Kanskje du vil akkurat det samme som meg? Selv jobber jeg mot å jobbe profesjonelt med film, da flerkameraproduksjon og dokumentar/nett-tv. Noe av det jeg har gjort til nå, og kommer til å fortsette å gjøre er å jobbe frivillig. Selv holder jeg til i Vestfold, men det finnes muligheter i hele landet. Så å jobbe frivillig er en fin måte og få erfaring på, og jobbe med noe du liker.

 

Jeg er mye ute og filmer selv, og har masse liggende. Jeg går Medier og kommunikasjon (Vgs), men har drevet med film siden før det. 

Så hvis du har lyst, kan vi sikkert få det til. Men vil gjerne se noe av hva du har gjort tidligere først! Og også vite litt mer hvem du er (kan fint ta det på pm)

 

Ser du holder til i Bergen, så her er noe du kan sjekke ut;

https://frivillig.no/

https://frivillig.no/forandringshuset-loddefjord/bli-frivillig-for-forandringshuset-loddefjord

https://frivillig.no/astep-closer/frivillig-med-videoredigeringsferdigheter

https://frivillig.no/fri---foreningen-for-kjnns--og-seksualitetsmangfold-bergen-og-hordaland/fotograf--videomarkedsfrer-for-regnbuedagene-i-bergen

https://crew.hordalan.no/

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei hei. Takk for svar, har vert litt opptatt så har ikke fått svart noe her enda. Har forsåvidt en YouTube kanal, er ikke veldig "seriøs", men der ser man hvertfall litt av de redigerings "evnene" jeg har. Vil ikke være han fyren som promoter seg selv, men får vel gå for denne gang.

 

Link: https://www.youtube.com/channel/UCcSyJV8prckfagbtXf7wNOw/videos

 

Jobber også med et prosjekt fra Frivillig.no nå (Takk til R/-R for tips :)), med en selvfølgelig mer seriøs redigeringstil, kan få linket den etter hvert som det kommer ut.

 

Mvh Marius.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...