Gå til innhold

Hundrevis av tyske politikere rammet av dataangrep


Gjest Marius B. Jørgenrud

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det å skade tilliten til demokratiet er ikke noe politikerne trenger hjelp til, det klarer de utmerket selv.

Du stemmer ikke på noen av dem, siden du mener at politikerne skader tilliten til demokratiet?

Politikerne seier jo vi er maktesløse overfor våre enheter som driv overvåking. Og dette må vi være fordi vi vil gjøyme oss i mengden.

 

Vi har et pr i dag etablert et slags kaste system gjennom media, Internett og det reelle AI som dette representerer. Ser vi på produktutvikling som stort sett blir tvunget gjennom av småbedrifter, og enkeltpersoner så er det råd å forstå hvordan den grå eminense har nytte av kommentarfelt, dei har 100 000 vis av arbeidere.

Så laveste trinn er oss i kommentarfeltet, mange (tilnærmet uendelig) og med nesten bare så vidt over 0 suksess. Dette er mat for den grå eminense, AI som har tilgang og styrer drypper til media. Joda for det meste bare dritt og tomprat, med noen tilsynelatende vellykkede og bedre på røde løpere. Om lag slik man har det når organisasjoner gir medaljer til seg selv.

 

Snowden er noe helt annet, muligens en nødvendig dobbelagent. Å ransake flyet han kunne vert med på i Frankrike er jo ikke mindre enn genialt.

Og alle tror Osama Bin Laden er død, hvilke piksler han må gjennomgå kan man bare spekulere på. For man går ikke inn med to helikopter for å «ta» noen, og en Fremmedlegioner på hotellferie henger seg ikke i et snøre. Det er feil Modus, men OK til film.

Endret av Halvor Sølvberg- the MOV
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...