Gå til innhold

Triwing skrutrekker til Nintendo


Bjoolz

Anbefalte innlegg

Hei! Mine nevøers Switch har en Joy Con som ikke oppfører seg. Tenkte å skru den opp, men trenger jo en Triwing skrutrekker. Var på Clas Ohlson og hørte, men de hadde bare bits som var alt for store. Fant mange på Amazon/Ebay også, men var stor andel tilbakemeldinger som meldte om for mykt metall så trekkeren var ubrukelig etter 5-10 skruer.

 

Er det noen som kan anbefale en Triwing skrutrekker som er av ordentlig stål, helst fra en norsk butikk? Hvis det blir utelandsk så går jeg heller for iFixit settet som jeg har sett på det en stund uansett. 

Endret av Bjoolz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

D

 

Hvis det er signalproblem, pass på at Switch-konsollen ikke står i nærheten av noe glass (tvbord av glass, akvarium, etc.).

 

Hvis den bare ikke fungerer uansett hvor Switch-konsollen står, så er det garantisak. Send den til Nintendo. Hvis du åpner den så bryter du garantien.

Det er ikke et signalproblem. Joysticken på den høyre Joy Conen setter seg fast hvis du trekker den til høyre, altså den nullstiller seg ikke når du slipper den, og det er umulig å få den til å peke ned og til venstre.

 

Jeg mistenker at den har blitt ødelagt på grunn av dårlig behandling. Det er en 4 og 7 åring vi prater om her. Derfor mistenker jeg at det ikke går på garanti. 

Endret av Bjoolz
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...