haxtorita Skrevet 31. oktober 2018 Skrevet 31. oktober 2018 Heisann, har kommet til vintapping og føler groms kommer over i ny dunk uansett hvor forsiktig jeg er... noen som har gode tips til tapping av vin får å få vekk gjærstopp osv.
Fenrisúlfr Skrevet 31. oktober 2018 Skrevet 31. oktober 2018 Nå kan jeg ingenting om dette, men går det ikke an å bruke et kaffefilter?
gravypressure Skrevet 31. oktober 2018 Skrevet 31. oktober 2018 mener å huske at jeg brukte et klarningsmiddel. Det sørger for at all grums synker til bunns. Vinen ble klar og fin, og enkel å tappe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå