Jump to content

gravypressure

Medlemmer
 • Content Count

  1081
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

959 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Politiet (UP) har et budsjett, eller estimat på forventet "inntekt" fra trafikkontroller. Dette reguleres månedlig. Hvis de mot slutten av måneden ser at de går mot "underskudd", settes det inn ressurser for å ta inn den tapte inntekten. Da stiller de seg typisk opp på steder der de VET at folk kjører for fort, bare for å kreve inn siste rest. Dette handler kun om økonomi, og har ingenting med trafikksikkerhet å gjøre. (fikk vite dette fra en kilde i politiet...)
 2. Luftforsvaret utdanner mange rekrutter til baseforsvar, dvs. vakt og sikring osv. Lite feltøvelser etter endt rekruttperiode.
 3. "Svært mange av elbilskadesakene er eneulykker, for eksempel utforkjøring og bulking i parkeringshus, sier Richvoldsen. " Akkurat, og hvor mange rapporterer inn en parkeringsskade eller bulk på sin 15 år gamle stasjonsvogn som bare har ansvarsforsikring? Skyggetallene er nok store her, og gir helt feil sammenligningsgrunnlag hvis en bare ser på skadetilfeller basert på antall registrerte biler. Hvis statistikken skulle vært relevant burde man sett nærmere på skadeantallet blant biler som er nyere enn 5 år. Da tipper jeg tallene ser svært annerledes ut, og elbiler skiller seg neppe noe særlig fra fossile biler.
×
×
 • Create New...