Gå til innhold

Sparer til ny laptop som skal kjøpes i Februar. Dell eller Huawei?


Anbefalte innlegg

Sparer opp til ny maskin som jeg skal kjøpe i Februar. Hvilken vil dere anbefale at jeg sparer til? Maks budsjett er rundt 18-19k.

 

Har sett hovedsaklig på Dell XPS 15 og Huawei Mate X Pro, men vet liksom ikke hvilken jeg skal spare til. Er det kanskje en maskin jeg skal vente litt til på?

 

Vil ha en tynn maskin med 1080p+, helst omtrent 13-14 tommer, masse RAM for å kjøre nettlesere (nettutvikling) og VM, helst 512gb SSD for flere OS og en sterk prosessor til vel, prosessering.

 

Studerer datateknikk og fjernjobber for et selskap, så trenger også en maskin med et godt nettverkskort. Av utganger vil jeg ha USB C, men USB A er ikke så viktig. Vil også ha HDMI og SD kort. Batteritid er viktig, og USB C lading er et stort pluss, siden flere av maskinene mine allerede har det.

Endret av Tsukeo
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har selv en XPS 15 9560 fra 2017.

Betalte vel 22 tusen for den og fikk med 16GB RAM og 4K skjerm.

 

Kan ikke uttale meg om Huaweien, men er storfornøyd med min XPS.

Går selv datateknologi, og den takler det meste jeg har kastet på den (alt fra flere IDE'er med emulator og PUBG til et glass sjokolademelk).

 

Anbefaler dog at du ligger langt unna 4K-skjermen, da den bare skaper problemer med batteritid, refleks i belyste rom, kompabilitet med noen programmer (og Ubuntu, var helt umulig å lese skriften på 16.04), og ikke minst pris

 

TLDR; anbefaler XPS med FHD-skjerm. Den er matt og porno å jobbe på. Anbefalte en slik 9570 til en kompis som driver med bilde -og videobehandling på farten, han er storfornøyd.

Evt. kan du se på Precision 5-serien, er vel egt. proffutgaven av XPS om jeg ikke tar feil, med Quadro-kort bl.a.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...