Gå til innhold

2011 MacBook Air og HDCP


Anbefalte innlegg

Fruen setter seg ned og ser første episode av nye sesongen av Grey's anatomy. Vi har en mid 2011 Air stående ved TV'en koblet via et Belkin Mini-Display til HDMI adapter. Men neste episode får hun ikke sett, ikke tredje, og når vi prøver første episode igjen så funker ikke den heller. TV2 Sumo sier det er fordi "Sumo ikke klarer å verifiserer at kabelen du bruker har tilstrekkelig kopibskyttelse". Så da har det noe med HDCP å gjøre. At hun fikk sett første episode kan kanskje skyldes at de hadde glemt å aktivere DRM på den...

 

Før jeg løper og kjøper nye kabler: Er dette noe en mid 2011 Air støtter i utgangspunktet? Den kjører High Sierra og siste versjon av Safari på denne. (12.0). Nå har hun jo sett tidligere sesonger på samme maskin og TV-kombo, så skulle tro det, hvis det var DRM sjekk på de sesongene også.

 

Har googlet Belkin adapteret, og Belkins sider sier ikke noe om HDCP på akkurat denne, så kanskje det er problemet. Får ta en tur på Eplehuset hvor vi kjøpte det. Det er nytt av året.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...