Gå til innhold

Trenger forslag til valg av ny laptop


Eidelon

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg bruker min Laptop til spilling, samt noe jobb relatert arbeid i form av Word/ exel. Har en stasjonær som gjør mesteparten av jobben og som jeg bruker 90 % av tiden. Har derfor hatt en 5 år gammel dell som har vært helt ok til dette formålet, blitt mest brukt til binding of Isaac.

 

Denne tok kvelden i går og er nå på jakt etter ny Laptop. Ønsker da en som kan spille League of legends uten problemer, men trenger ikke mer ytelse enn dette. Har et budsjett på mellom 6000- 8000 og håper jeg kan finne noe innen denne prisrammen.

 

Takker for forslag

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

  • 3 GHz processor.
  • 2 GB of RAM (4 GB of RAM for Windows Vista and higher)
  • 12 GB available hard disk space.
  • Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB or higher Video Memory(VRAM))
  • Support for DirectX v9.0c or better

Så i5 7200u 8 GB ram eventuelt GTX 1040m eller bedre. Burde vel gå.

Lenke til kommentar

Så vidt over budsJett men du skal slite med å finne noe som gir mer for pengene:

https://cdon.no/elektronikk/acer-17-3-aspire-7-a717-71g-i5-gtx-1060-8gb-128gb-ssd-p41657527?utm_term=Acer+17%2C3\"+Aspire+7+A717-71G+i5+GTX+1060+8GB+128GB+SSD&utm_content=41657527&utm_campaign=prisjakt_no_PC+-+Laptop+17-_home-electronics&tduid=635cf511f878ebfc39bd8b9aa5d3a122&affId=2097229&utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc

 

Om du om et par år finner ut at du vil spille noe mer krevende så vil denne gjøre jobben veldig bra :)

 

Om du har kickback så sparer du noen hundrelapper :)

Endret av Cowboystrekk
Lenke til kommentar

cdon er vel ikke den butikken samme med piximania særlig anbefalt for tiden. Bedre å finne noe på finn.no eller elkjøp\komplett eller power.

Laptopen er god kjøp men reklamasjonsrett blir vel vanskelig for det er mye tull med postnord. Bedre med tollpost

Cdon har meget gode tilbakemeldinger, jeg har handla flere titalls ting derifra siste årene og hatt flere returer, aldri noe problem. https://www.prisjakt.no/shop.php?f=9738&lista=omdomen de ligger langt over de fleste andre nettbutikker på omdømme. At det er trøbbel med postnord er vell ikke noe argument for å droppe dem. Forsvinner noe så får du tingene tilbake. En gang forsvant en skjerm i posten til postnord, men fikk en ny en et par uker etter. Komplett bruker jo f.eks postnord. Har opplevd at varer har blitt sendt kl 12 fra komplett og jeg har dem i hendene kl 14 dagen etter der jeg sitter i trønderlag.

Lenke til kommentar

Trådstarter får gjøre som han vil men husk det kan ta flere uker, tok det med filmene jeg bestilte i sommer, endte med jeg måtte få pengene igjen da det ikke ble sendt med sporingsnummer. Aldri hørt mere fra de.

Så trådstarter får være klar over cdon har blitt dårligere når de sluttet med å sende med posten.

 

trådstarter får også sjekke hvordan det er med reklamasjon\retur for cdon ønsker vel ikke posten brukes.

Så kan bli overaskeliser med prisene også. Normaltsett tilbyr ikke postnord sending av varer fra privatpersoner.

 

Sjekk også om det er inforcare oslo eller andre steder som tar reprasjoner.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

For noe tull. Postnord kan du sende med. Returer kan leveres fra privatpersoner overalt. Det er ikke alle plasser som har fysisk lagringsplass til å sende pakker fra privatpersoner. Der jeg bor har de 3 hentesteder, et kan du sende som du vil (stor butikk), de 2 andre er små butikker/kiosker og tar bare imot retursendinger.

 

En gang av de sikkert 20 gangene jeg har kjøpt med postnord har jeg hatt trøbbel. Ca like ofte som med Bring/posten. Det er leit at du har en dårlig erfaring, men i de aller fleste tilfellene går det bra :)

 

Cdon er en av de nettbutikkene som har flest gode tilbakemeldinger av samtlige. Å sammenligne med pixmania blir helt borti tåka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...