Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Skyldmisse hjelp!?


Kule18

Anbefalte innlegg

Hei folkens.

 

Separasjonstid er oppfylt i august. Men hun kommer til å nekte å signere/bruke tid. Hvor lang tid tar det å få skyld i boks uten andres samtykke.?

 

 

Vedkommende hadde ingen inntekt og har ikke bidratt med noe øknomisk eller hjemme. Hvordan blir shifte oppgjør? Hun har ikke rett på noe? Jeg har tjent og betalt alt selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Avhenger av den lokale fylkesmanns ressurser. Regn med noen måneder ettersom det først forsøkes postforkynning, så stevnevitneforkynning, og så treffes det vedtak med tre ukers klagefrist. Skilsmissebevilling gis ikke før klagefristen er ute.

 

Skifteoppgjøret blir som alle andre ekteskap - felleseiet deles likt mellom ektefellene, det den ene eide på tidspunktet ekteskapet ble inngått kan som hovedregel holdes utenfor.

Lenke til kommentar

Avhenger av den lokale fylkesmanns ressurser. Regn med noen måneder ettersom det først forsøkes postforkynning, så stevnevitneforkynning, og så treffes det vedtak med tre ukers klagefrist. Skilsmissebevilling gis ikke før klagefristen er ute.Skifteoppgjøret blir som alle andre ekteskap - felleseiet deles likt mellom ektefellene, det den ene eide på tidspunktet ekteskapet ble inngått kan som hovedregel holdes utenfor.

 

 

 

 

 

 

Noen måneder? Alt skal ta tid i dette landet. Først 1års Separasjonstid også noen månder til. Så unødvendig!

 

 

 

Har du link på shifte oppgjør skjema?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...