Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Jordfeilbryter


Anbefalte innlegg

Hei. Er det noen fin måte å koble ut en jordfeilbryter som uler 1 gang i halvtimen å gir seg etter litt? Hadde en elektriker over for å fikse noe så nå har vi 2 sånne. Den ene uler og den andre er stille . Begge fungerer men den ene piper litt som den selv vil..?

post-404793-754049_thumb.jpeg

post-404793-754050_thumb.jpeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kort sagt, nei. Prøv å skru av strømmen til den og på igjen, eller reset. Ser for meg ut som en jordfeilvarsler, og ikke bryter. Ville anbefalt en overhaling i skapet og fjernet jordfeilvarsler og satt inn kombivern på alle kurser. Ved eventuell feil så vil du da i hvert fall vite hvilken kurs det gjelder. De piper heller ikke, men de bryter strømmen. Jordfeilvarsler er utdatert.

Lenke til kommentar

Jordfeilvarsling er ikke utdatert. Det brukes blant annet i medisintekniskeområder (sykehus, universitetet, legekontor, tannlege osv) og andre steder hvor det er behov for at anlegget ikke stopper drift / tåler drift stans ved første jordfeil. Dette skal da gi bruker tid til å avbryte det man holder på med å kontakte teknisk personell for utbedring av feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...