Gå til innhold

Asus Ti4680 feilmelding


Mima

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å øke volten vil nok ikke hjelpe, dessverre. Jeg har et liknende problem, bare med asus P4C800-Deluxe og Asus 9800XT. Som psu har jeg antec truepower 480w, og selv med den, skriker smartdoctor2 at strømmen til agp ikke er stabil. Jeg har prøvd alt, fra å re-montere, re-installere, øke agp volt osv. Jeg mistenker at det er en feil i smartdoctor2, men Asus vil ikke innrømme det enda.

 

Tips 1.

For å være helt sikker, last ned motherboard monitor 5 fra: http://www.mbm.livewiredev.com/download.html

Installer, velg ditt hovedkort, restart, kjør program, trykk dashboard i taskbar.

Hvis volten er ustabil der også, så må du kanskje bytte enten psu eller hovedkort. Sjekk også under settings, der ligger noe som heter High/Low. Dette viser høyeste og laveste temp, volt og rpm. Med dette kunne jeg bevise for asus, at noe var galt med deres produkt, siden mbm5 ikke viste de samme volt verdiene som smartdoctor2. For det må man for å få hjelp av dem. De er kjent for å gå litt egne veier i problemløsning, og det er ikke akkurat til kundens beste.

 

Tips 2.

Hvis du bruker AsusProbe, sjekk DMI data. Anbefaler også aida32 for en dobbelt sjekk. Se på systemslots-AGP, står det available, er noe galt enten med skjermkortet eller med hovedkortet. Bytt.

 

Tips 3.

Ta alt fra hverandre, begynn på nytt. Det er konklusjonen etter at jeg først forsøkte å svare deg i går, da plutselig alle alarmene på pc gikk på en gang. I full panikk skrudde jeg av, demonterte og pakket klart til retur til butikken. I løpet av natten tenkte jeg; ikke fa** om den pc'n skal ta knekken på meg. Stod da opp kl. 04.00, og monterte den sammen igjen. Og nå fungerer den perfekt, enn så lenge. Jeg har ikke endret noe, bare strammet skruene om igjen.

 

Jeg har nok flere tips, dersom du vil gå ut med litt mere informasjon om maskinen din. Asus hevder dette er en feil skapt av enten ikke-kompatibel hardware, "lednings-støy", eller noe annet som ikke gjelder dem. Jeg har et standard svar fra dem liggende, mange bra generelle tips, men ikke et ord om smartdoctor eller noen av deres egne komponenter. Det er litt langt, skal jeg poste?

 

Uansett, lykke til!

Endret av LilleAlien
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...