Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Mystisk problem med Mercedes 220 cdi


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen. Har en Mercedes e220 Cdi 2007 modell av type w211.

 

Skulle opp og gjøre noe vasking av bilen idag på jobben. Før jeg rakk og komme så langt så begynte motoren og riste voldsomt, og akkurat som ei viftereim slurte. Så stoppet den rimelig fort og fikk dratt av multireima og sjekket om det var noen hjul som lå å bremsa. Den gang ei. Prøvde da og starte uten reima, men det var bare såvidt starten makta å dra rundt maskina. Noe var voldsomt feil. Men prøvde ett par ganger til men samme greia.

 

Dytta den så inn på verkstedet på jobb lot den stå noen timer der og bli kald. Prøvde igjen og da gikk den helt fint i ca 10 sekunder. Før ristinga starta igjen tørr igrunn ikke og la den gå stort lengre. Jeg fylte riktignok diesel til morgenen idag. Alt av filter bytta jeg for bare noen uker siden. Har tatt av filteret sjekka om dieselen ser grei ut, var lite med skitt på det som kom ut. Ikke vært noe lyder fra kjedene..

 

Litt rådløs til hva det kan være. Noen som har ideer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde såklart ikke med meg scanneren idag når det skjedde, men da skal jeg prøve og få sett imorgen når jeg drar opp igjen. Kan såvidt jeg vet måle dyse trykket individuelt. Men vil en ødelagt eller delvis død dyse vise noe potensiell trykk?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...