Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fikk russedressen min idag. Den var fin. Men er usikker på passformen. Den var trang rundt rumpa første gangen keg prøvde den, men etter at jeg har prøvd den litt nå så virker det som at den utvider seg. På overkroppen er den ganske stor. Så vet ikke om jeg skulle ha bytta til en størrelse mindre? Vil så klart ikke at den skal sitte helt tight på men fortsatt ikke ende i en dress som er altfor svær. Hva anbefaler dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg kjøpte, så var det fra Russeservice mener jeg.

Jeg kjøpte i 08, så er jo en god stund siden egentlig, men tror ikke det har forandret seg noe egentlig.

 

Hadde jeg vært deg ville jeg ringt de, så får du nok hjelp, og hvordan du skal returnere dette. :)

Lenke til kommentar

Det viktigaste er at buksa sitter skikkelig på underkroppen. Slik som du beskriver det så utvida buksa seg litt og er no slik at du kan bruke den som vanlig bukse utan at du må bruke buskeselane for å holde buksa oppe?

I så tilfelle vil eg anbefale å behalde den størrelsen du har.

Mange brukar russedressen som vanleg bukse og lar overdelen henge ned som eit slags forkle. Går du for mykje opp i størrelse så ender du opp med at du bruke overdelen som bukseselar for at du ikkje skal miste buksa.

 

Så fokuser på at det er underdelen som skal sitte godt og behagelig. Deretter kan du heller være litt kreativ med overdelen som ikkje passar like godt.

Kanskje du kan sy den om? Du kan f.eks. flette bukseselane slik at dei blir mindre, klippe remser i stoffet som du fletter til mange små frynsete fletter, kløyve overdelen og snurre den rundt kroppen i staden for å berre ha den over skuldrane, eller eit eller anna anna kult.

 

Det er mykje tøffare å gjere eit eller anna med plagget slik at du får ein litt unik stil medan det samtidig er tydelig at du har på deg russeklær. Ikkje ver ein av dei som har på seg russedressen over ein stor genser omtrent slik som ungane i barnehagen kler seg, prøv å gjere noke kult ut av antrekket. Du skal tross alt omtrent bu i russedressen ein heil månad.

 

Eit godt tips kan være å søke på nett for å sjå kva andre russ har gjort tidlegare år med sine russedressar.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...