Gå til innhold

Bytte ut 650D med nytt M50?


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt mitt 650D kamera i noen år nå og det fungerer fortsatt greit, men sikler litt på nye M50. Det virker å ha litt bedre oppløsning, er kjappere, har trådløs overføring av bilder til mobil/nettbrett osv. Spørsmålet er om det vil bli en oppgradering i forhold til det kameraet jeg har, eller vil det bli mer et nybegynner kamera? 650D er er ikke direkte et proff kamerae det heller, men det er litt mer et kamera for viderekommende. Kan jeg eventuelt bruke linsene fra mitt 650D kamera på M50?

Info om 650D https://www.canon.co.uk/for_home/product_finder/cameras/digital_slr/eos_650d/

Hadde jeg hatt råd skulle jeg gjerne ha betalt mer, men hvis pris/kvalitet er bra på det nye kameraet og det blir en oppgradering i forhold til det jeg har nå ser jeg ikke grunnen til å ikke kjøpe det.

 

Endret av Trond Fjærvik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir sikkert bra. Kjøpte selv M6 før jul. Reiste i januar til Kambodja, Vietnam med 6D og M6. Må inrømme at det var M6 jeg brukte mest, selv om jeg faktisk hadde det med som backup kamera (med EF adapter). Størrelsen og vekta var helt perfekt, samt meget fornøyd med bildekvaliteten.

Lenke til kommentar

Det er bla størrelsen som virker forlokkende for meg. Når det også virker som en oppgradering i forhold til mitt 650D er det interessant. Har for resten et Sony A6000 kamera også som jeg bruker en del pga. størrelsen. Vet ikke om jeg skal bytte ut A6000 eller 650D. A6000 er egentlig ganske lik som M50, men skyter ikke i 4K og har ikke touch skjerm.

Endret av Trond Fjærvik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...