Gå til innhold

Lenovo bærbar med docking: problemer med 3 skjermer


Anbefalte innlegg

Har en Lenovo L450, samt docking stasjon 40A2 (eller noe slikt).

 

Har lenge hatt 2 skjermer, og oppgraderte til den tredje, alle 2560x1440.

Dockingen har 2 DP porter, 1 HDMI, 1 DVI og 1 VGA.

Har kjørt de 2 "gamle" skjermene på DP utgangen. Når jeg prøver å koble til den nye skjermen via HDMI eller Displayport så får jeg ikke signal. Når jeg kobler til via VGA så får jeg signal, men ikke full oppløsning (Samt veldig soft og ufokusert bilde som gjør lesning av tekst ikke helt bra).

 

Siden jeg benytter ekstern desktop, så får jeg litt problemer når oppløsningene er forskjellige.

 

Så jeg fant ut at jeg kunne benytte DP utgangen på selve PCen, mini DP tilkoblet med overgang til HDMI. Dette fungerte egentlig fint forrige uke. Fredag så satt skjermene seg i feil rekkefølge, sikkert noe med hvilke utganger som starter opp eller noe slikt, egentlig ikke noe problem å flytte den ene skjermen riktig.

 

Men når jeg kom på jobb i dag, så får jeg ikke full oppløsning via den utgangen, kun 1920x1080. Testet å bytte til annen overgang med samme resultet., samt å restarte.

 

Måtte ta ut og inn selve PCen i dag morges for å få tastaturet til å funke (aldri skjedd før), men det burte ikke hatt noe å si for skjermen koblet direkte i PCen?

 

Noen som skjønner hva dette kan være, eller hvordan jeg kan få utgangene på dockingen til å funke med full oppløsning på alle 3 skjermene (Finner ingen info om kompabilitet på 3 skjermer direkte fra Lenovo, kun enkelte som har sliti med å få 3 skjermer til å funke).

 

EDIT: Ser at i Intel skjermkort driveren så kommer skjermen opp som "Dell TV", det gjorde den ikke forrige uke, får også kun opp frekvenser som er for TV, og ikke 30 Hz osv som jeg hadde mulighet for før. Tipper dette har noe med problemet å gjøre.

Endret av AndersT2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...