Gå til innhold

Vedlikeholdprogram gratis


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg er på utkikk etter et vedlikeholdsprogram som man kan legge inn data på forskjellige motorer, utstyr, biler, maskiner osv. Slik at man legger inn intervallet for oljeskift på motoren feks. 3. mnd service og sikkerhetssjekk etter 18. måned ol.

Er det noen som vet om dette kan finnes gratis? 

 
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette tror jeg kan være noe: http://www.servicehefte.net/

 

Har lagt ute noen år nå. Det som sikkert kunne gjort det hele litt mer elegant var om de hadde en app for mibiltelefon så en kunne legge inn data mens man står med huet nedi en bil. Men, mye bedre enn intet.

Hvordan er dette med tanke på fremtidige servicer? Kan du legge inn at feks Bil nr1, med reg nr AA12345 skal ha oljeskift den 23.05.2018, eller er det bare en loggføring? 

Lenke til kommentar

Hva slags utstyr er det snakk om? Kun biler eller har dere annet som det skal gjøre vedlikehold på?

Er det kun tidsbaserte serviceintervall dere bruker, eller er det også målerbaserte? Er det bare forebyggende vedlikehold dere trenger, eller også korrektivt? Trenger dere noen som helst måte å registrere kostnader og belaste de til utstyr for eksport til finanssystem? Trenger dere lagerstyring?

Lenke til kommentar

Fant en dansk versjon https://digitalservicebog.dk/

 

Den skal i teorien ta norske biler også, men det ser ut til at de har sluttet å vedlikeholde siden, der er mye feil flere steder. Men mye virket jo lovende her også, bla.a henter den info fra diverse registre som forsikring, gjeld, m.m. så en blanding av denne og den norske http://www.servicehefte.net/ kunne kanskje vært noe bra.

 

Til Henrik C så oppfatter jeg TS (og iallfall en ting jeg kunne tenkt meg) en oversikt over alle bedriftens/private maskiner og utstyr som kan ha godt av å ha en form for servicehefte.

For min del kunne det godt ha vært en offentlig side, omtrent som boligmappa.no ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...