Gå til innhold

Jesus og nyåret


Rune48

Anbefalte innlegg

Jesus hadde sett at alle barna som han hadde besøkt gjennom året hadde fått litt av en opplevelse og nå var tiden kommet for å fornye sinnene til barna.

 

Jesus var skråsikker på at tiden nå var inne for et nytt år. Da jesus skrudde tiden over til et nytt år så var det som om det forrige året ble omgjort til en bok som fortalte sin egen historie.

 

Da barna så tilbake på det gamle året så tenkte de ikke lengre på det som en opplevelse slik de gjorde i Desember, men nå var det et gammelt år, og de så på opplevelsene sine som en slags bok som snakket sitt eget historiske språk.

 

Barna hadde fått det gamle året litt på avstand og sinnene deres var fornyet. Jesus smilte da han fornyet året, og så kikket han på barna han hadde besøkt det forrige året og sa: "Nå skal vi gjøre deg ny igjen".

 

Alle barna var ganske triste på det nye året, men ikke like triste som de var før året ble fornyet. Nå kunne de se på alle opplevelsene sine fra det forrige året litt på avstand, så sa barna: "Å se hva jeg gikk gjennom det forrige året, jaja, kanskje er det håp for dette nye året" og så fikk barna fornyet sinnene sine.

 

Et barn var undrende til hvorfor året var akkurat satt av på litt over 365 dager, da kom Jesus frem til barnet og sa: "Dagene er som kapital, hvis du kvitter deg med søppel for tidlig, så vil ikke dagene ha den ønskede effekten, det er som aksjeinvestering, du må ikke gjøre året for kort og heller ikke for langt, men akkurat passe slik at når det svitsjer til det nye året så kvitter vi oss med en aksje vi ikke vil ha, men ikke for tidlig, du kan sammenlikne det med søppelbilen, det lønner seg å kaste masse søppel ved slutten av året enn å kaste det hver uke, da vil det bli mye oppmerksomhet rundt søppelbilen, vi ønsker å plassere søpla på en stor plass og ha den der hele året, når året svitsjer så kaster vi hele haugen på en gang, så får barna også virkelig oppleve at noe hadde blitt fjernet, noe betydelig"

 

Så sa barnet: "Du er virkelig kalkulerende". Jesus sa: "Ingenting er tilfeldig i huset av kort"

 

Barnet smilte og sa til Jesus: "Hvilken aksje skal du investere i på det nye året?"

post-419671-0-27702400-1513711434_thumb.gif

Endret av Rune48
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...