Gå til innhold

Støysvakt tastatur


Anbefalte innlegg

Hei, 

 

Hva finnes av støysvake tastaturer der ute?

 

Våre kontorer er stort sett basert på at personell sitter i  landskap, og mange har en svært aggressiv tilnærming til bruk av våre billige, standard hard-plast tastaturer. Selv om det kan høres banalt ut, så er tastestøy svært forstyrrende i et miljø der mange jobber med konsentrasjonsoppgaver. Og joda, mange bruker støy-kansellerende hørselvern (bare for å drepe den avsporingen med en gang:-). 

 

Litt vanskelig å google seg frem til dette, da støy nesten aldri nevnes i specs eller reviews. 

 

Har selv et Logitech K-800 tastatur som er rimelig stille (for de som kjenner det), men nye tastaturer bør være enda mer støysvake. Det er ikke viktig med kabel/trådløs.  

Pris er en hindring, og nevnte K-800 er i dyreste laget for et masseinnkjøp. 

 

Men vet det finnes alternativer der ute, kjøpte et tilfeldig valgt Microsoft-tastatur av den helt rimelige sorten for mange år siden, det hadde noe mykplast og stille mekanikk som gjorde det nesten lydløst.

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, 

 

Noen av oss tenkte på dette da vi nylig flyttet lokasjon, men når de som har ansvaret ikke ser problemet og også har i bøtter og spann av gamle tastaturer fra ene-leverandøren av pc'er så blir man ikke hørt. 

Jeg har faktisk allerede fått tak i et Dell 216 tastatur slik du linker til, til en hardt belastet kollega. Det er et ganske stillegående tastatur, men ikke helt på nivå med K-800, men mye bedre enn det andre rasket vi har. 

 

Skal sjekke ut Apple sitt. Det er kanskje slik at diverse "island"-tastaturer lager mindre lyd, men personlig synes jeg ikke de er like gode å skrive på. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...